Cum azi e Sfanta Vineri, ii facem un favor organismului sa renuntam putin la carne, macar o zi din saptamana!
Asa ca pe langa pireul atat de preferat de copii m-am gandit sa fac si o salata, doua! Asta desigur, pentru ca mofturosul cel mic nu agreeaza varza prea mult, iar eu sunt innebunita dupa ea. Si cum prin pietele din Valencia nu am intalnit-o prea des, azi dupa ce am l-am intampinat pe Stefan de la scoala m-am bucurat sa zaresc cateva verze pe raft!
Meniul a fost un succes mai ales ca am asezonat salatele cu putin ulei de masline, busuioc si patrunjel proaspat..."uscat".
Tot azi am avut norocul sa găsesc la un tienda de frutas y verduras, mandarine la doar 0,39 cenți kg, si struguri la 98 cenți. Când i-am văzut mi-am amintit de Târgul de toamna din Constanta, pe care îl așteptam cu nerăbdare
tocmai pentru bogăția de struguri și must!
La must, însă îmi v-a rămâne doar gândul
anul acesta, pentru ca nu se găsește pe aici.
Ma voi limita la sangria!!
Proiectul realizat de Stefan zilele acestea la cursul de Biologie, anul 6 Primaria |
Asa ca, dragi prieteni, va sfătuiesc călduros ca măcar o zi în săptămâna sa va bucurati de savoarea fructelor și a legumelor, atat de benefice organismului.
Pentru ca organismul nostru nu produce vitamine si minerale este necesar pentru sănătatea noastră
în general, a sistemului digestiv și circulator în special,
sa consumam cat mai multe fructe și legume - în stare proaspăta pe cât
posibil, o sursa importanta de vitamine B, C si D. In plus, acestea sunt mai usor digerate de organism si pe langa beneficiile aduse, ne ajuta sa ne pastram energia si vigoarea corpului!
Va invit sa vedeti mai pe larg continutul de calorii al diverselor alimente din consum intr-o serie mai veche de postari:Dictionarul caloriilor
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va multumesc de vizita!